Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Tabure Emmezeta

0 out of 5. Mnogi JYSKovi taburei imaju ugrađene skladišne prostore što je praktična prednost u svim prilikama.


Pin On Namestaj

108 x 90 x 80 cm Tabure 62 x 68 x 45 cm.

Tabure emmezeta. Akcija traje samo danas ili do isteka zaliha. Taburei su maleni i mogu se lako premjestiti tako da ih možete upotrijebiti u više svrha. Fotelja i Tabure Joy.

Ukoliko imate potrebu za promenom vašeg dnevnog boravka setovi za sedenje su oni koji će se novim okolnostima prilagoditi očas posla. Dodaj na listu želja Dodaj za usporedbu. Pozicija Cene - od najniže Cene - od najviše Naziv - od A Nazivu - od Ž.

96 x 62 x 77 cm. Pronađi podnožnik koji će ti pomoći da odmoriš i više od nogu. Fotelja i Tabure Anđa.

Juliett tabure cvjetni uzorak 50x50x46cm. 67 x 68 x 95 cm. 74 x 70 x 69 cm.

Tabure može da se koristi za odlaganje manjih igračaka u dečjoj sobi ili ćebadi u dnevnoj sobi. Taburei su funkcionalni i praktični sa mnoštvom mogućih namena. Za dječje sobe dnevni boravak spavaću sobu.

U našem webshopu je prikazan veći dio ponude taburea a za ostatak nas kontaktirajte na shopmeblohr na 098301-636 ili posjetite najbliži Meblo. Tabure sa svojim brojnim mogućnostima primjene je funkcionalan i praktičan. Dizajneri enterijera predlažu pleteni tabure kao novi hit on je popularan u formi okrugli tabure i kockasti tabure.

95 x 90 x 118 cm Tabure 56 x 56 x 44 cm. Ostali proizvodi mogu se kupiti i putem web shopa uz plaćanje punog iznosa. Traje do isteka zaliha.

Među tinejdžerima sve popularnije ali i sve prikladnije postaju vreće za sjedenje koje su. 74 x 70 x 69 cm. Plaćanje na rateAkcija i popusti.

Tapacirani delovi sedišta sastoje se od. Poliestarskih vlakana i poliuretanske pene. Mogućnost kupovine online ili u poslovnicama.

Intenzivan ekonomski tehnološki i investicioni razvoj preduzeća započeo je 1994. Ukoliko se odlučite za tabure u našoj ponudi možete pronaći veliki izbor stilova dimenzija i oblika koji će se uklopiti u vaše prostore komplementirajući dvosjede trosjede i garniture. Godine izgradnjom moderne fabrike za proizvodnju tapaciranog nameštaja sa najsavremenijom opremom i tehnologijom.

Najnoviji Cena rastuće Cena opadajuće Naziva rastuće Naziv opadajuće. Imbus vijci lepak i konac. Taburei su već dugo integralni dio svakog kućanstva što nije čudno obzirom da se mogu koristiti bilo gdje.

U poslovnicama je potrebna uplata akontacije od 20. Taburei su izuzetno popularni zbog raznih oblika poput okruglog ili ovalnog oblika ali i kockastog ili kvadratnog. Fabrika nameštaja Tahirović je osnovana 1990.

75cm x 40cm x 30cm. Namestaj tehnika opremanje sofa garnitura. Taburei se obično nalaze ispred kauča u dnevnoj sobi i predstavljaju oslonce za noge.

Tekstilne stoličice i taburei Stoličice i taburei od ratana Stoličice i taburei od koževeštačke kože Kožne stoličice i taburei Prostor za tvoja stopala ali i mnogo toga još Nudimo širok izbor materijala od tekstila i kože do ratana tako da je većina naših stoličica i taburea deo neke serije nameštaja za sedenje. Ako se proizvod izrađuje po specifikacijama kupaca prodaja je moguća samo u poslovnicama. Taburei su funcionalan i praktičan komad nameštaja koji se koristi u različite svrhe.

Ravenna dvosjed koža crna 159x96x87 cm. Veliki izbor za svaki ukus uz uštede od 10 do 30. I na kraju ali ne i najmanje važno korisni komadi nameštaja.

Vitorog tabure Emmezeta tabure. Okrugli kockasti krzneni neodoljivi. Takođe su popularni u spavacoj sobi na primer ispred kreveta.

Materijal izrade Konstrukcija taburea izrađena je od metalnih cevastih profila sedište je od iverice. Dečija soba Kinder belo-zeleno ambijent Taburei. Drveni ili plastični taburei pomažu vam da odmorite tokom ili nakon kuvanja i pripreme hrane u kuhinji.

Atlas vam nudi veliki izbor taburea koji će se savršeno ukl. Otomani podnožnici i taburei. Godine Emmezeta je bila u vlasništvu francuske korporacije PPR koja posluje u mnogim zemljama širom sveta a posebno je poznata po brandovima kao što su GUCCI YSL PUMA.

Emmezeta katalog - Katalog namestaj Ponuda važi od 0106-10062018. Sortiranje proizvoda - odaberite. Dečija soba Kinder belo-zeleno ambijent Taburei.

Taburei - tapecirani namještaj Prima. Sastoje se od dva ili više komada tapaciranog nameštaja primera radi garniture za sedenje i foteljeKombinacije su razne i najviše zavise od. 80 x 70 x 85 cm.

Taburei raznih stilova i motiva. Garniture za sedenje fotelje i taburei. Primjerice možete se popeti na tabure ako trebate nešto dosegnuti i savršeni su kao oslonac za noge dok sjedite na dvosjedu ili trosjedu.

Kockasti okrugli veseli različitih boja. Godine u Novom Pazaru kao fabrika za proizvodnju tapaciranog nameštaja. Simpatični tabure može poslužiti kao dodatna sjedalica za dnevni boravak može izgledati super i u kupaonici ili kao tabure za noge u boji postojeće fotelje.

Naši IKEA taburei za noge podnožnici i taburei dolaze u brojnim različitim materijalima kao što su koža ratan i pamuk pa ih možeš uskladiti sa svojom sofom ili svojim stilom. Također ih možemo naći u raznim nijansama i bojama a djeca i tinejdžeri najradije sjedaju na crvene zelene plave i žute. Taburei sa poklopcem i spremištem.

Mali su i lako se pomeraju tako da ih možete koristiti u različite svrhe. Svi noge na tabure. Tabure kocka Crvena zvezda.

Ili šarene vintidž modele. Do Not Sell My Personal Information. Sortiranje proizvoda - odaberite.

95 x 96 x 96 cm. 269100 RSD 299000 RSD. Isprobaj kožni tabure ako želiš profinjeniji stil ili.


Pin On Furniture For My Home


Tricot 1 Tabure Bez Decor Furniture Home Decor


Tabure Emmezeta Decor Web Shop Furniture


Posting Komentar untuk "Tabure Emmezeta"